zaterdag 2 juli 2011

Verjaardag

Je moet vieren wat er te vieren valt, en vandaag lig ik 12 jaar op bed. Hoera: 4380 dagen en 4380 nachten, schrikkeldagen niet meegerekend. Hm! zegt Tompoes.
Nu kan ik me amper meer voorstellen dat ik in juli 1999 oprecht dacht 'dat het maar tijdelijk was', een terugval of zo. Maar ik kan me nog minder voorstellen dat er een tijd komt dat ik inzie/accepteer dat het níet tijdelijk is. Au!

2 opmerkingen:

 1. Het is geen fijn jubileum om te "vieren". Toch wil je ook feliciteren met de moed die je hebt om er zo open over te praten. Dat kan niet iedereen.

  Je moed, optimisme (met de begrijpelijke down-dagen), doorzettingsvermogen en humor zijn een voorbeeld voor velen. Ook voor mij die in een veel minder heftige situatie zit. You are the best!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tja, feliciteren. Dat hou ik toch liever voor de feestmomenten. Hoe dan ook is het met dit "jubileum" weer een hard feit dat het voor jou geenszins 'tijdelijk' is gebleken.
  Bewondering voor de manier waarop je hiermee omgaat. Terecht. Dat neemt niet weg dat het pijn doet dit al zo lang zo goed te moeten doen. Ook de moeilijke momenten mogen worden laten zien!! Dat maakt je een completer mens...
  Liefs, Mariska, en dikke knuffels van het poezenbeest.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!